4 nov 2013

SABEM EL QUE SOM, PERÒ NO EL QUE PODEM ARRIBAR A SER !!!

El camp municipal de Tavernes va viure el passat 3 de Novembre la quarta jornada de la segona regional del IV grup de la Comunitat Valenciana. Una vesprada de bon futbol on les guanyaren els dos equips de l’Athletic la Vall.

Abans de començar el partit es va fer un minut de silènci en memòria de la mare de la nostra fisió, i les xiques van portar el braçalet de dol durant tot l'encontre.

Les xiques de Paco Ferrando van començar la primera part donant una bona sessió de “toc” de baló, eixint des de darrere jugant. La connexió entre les jugadores va ser clau per a la victòria. Cap al minut 30 vingué el primer gol de les “espartanes” d’una jugada molt ben combinada entre Mónica, Andrea i Gloria, on aquesta última acabà enviant el l’esfèric dins la xarxa.

Minuts després l’equip continuava dominant el partit davant d’un contrincant que no aconseguia fer-se amb la pilota. A la treta d’un córner de Gloria al minut 40, la “Xata” culminà de cap amb un gol que posaria el 2-0 al marcador i acabar la primera part amb aquest resultat.

Al descans l’entrenador de les “blanquetes” va fer la seva reflexió sobre la primera part amb molt bones sensacions y felicitant al seu equip per el treball que estaven fent.

Al inici de la segon part, als pocs minuts, una mala eixida de la portera visitant va fer que Gloria pujara el 3-0 al marcador i així donar més tranquil·litat a l’equip. A continuació al minut 55 es va produir un doble canvi a les línees de les nostres, on entrà Rosana i Laura Palomares per a continuar donant guerra.

Destacar una gran jugada eixida des de la treta de la nostra portera on pràcticament el baló passà per totes les jugadores de l’Athletic. Al minut 60 entraren al terreny de joc Ángela “Xapa” i Marta. Seguidament, quan faltaven 20 minuts per a la fi de l’encontre entrà Aida que tornà després de 5 mesos d’una lesió de genoll.

Finalment, l’àrbitre va xiular el final del partit donant la quarta victòria consecutiva de les nostres molt treballada.

Donar les gràcies a totes les persones que van vindre a animar-nos una setmana més!