18 nov 2013

LES ESPARTANES SÓN LÍDERS EN SOLITARI!!

Al camp municipal de Tavernes es van viure dos victòries importantíssimes dels dos equips de l’Athtletic la Vall. El masculí va guanyar per 2-1 davant l’Oliva que recordem va quedar segon de la classificació de la temporada passada. Per altra part, l’equip femení va aconseguir tres punts que les deixa líders amb 18 punts e invictes.

Les xiques de Paco Ferrando van començar amb un clar domini del partit on al minut 9 va arribar el primer gol de Mónica després d’un passe en llarg de Marta. Tot seguit i sense a penes temps per poder gaudir del primer gol, l’àrbit xiulà un clar penal sobre Mónica que Laura Tur transformà el 2-0 al marcador.
Al minut 39, l’Alcoyano retallà diferències posant el 2-1 a la treta d’una falta a la frontal de l’àrea per unes mans de la Xata on l’àrbit li tragué la primera groga.

Al començament de la segona part es van canviar les línies de l’equip valler, entrant al terreny de joc Ainhoa Pardo per Gloria i Cris per Rosana que va rebre un colp que no li va permetre seguir amb el partit. Tot seguit, el primer baló que tocà Ainhoa Pardo a passe de la seva germana Anneta va anar dins la xarxa després d’un xut impecable amb l’esquerra impossible de parar per la portera visitant.

Les nostres “espartanes” amb un gran esforç demostraren en tot moment de que estan fetes, i no deixaren de lluitar en cap moment. Al minut 18, la Xata té la mala sort de rebutjar un centre dins la seva porteria posant el 3-2. Seguidament Marina va deixar el seu lloc a Aida, que amb una jugada individual al minut 38 va anotar el 4-2 que donava la tranquil·litat a les nostres. Al temps de descompte l’àrbit va xiular mans de la Xata que automàticament va rebre la segona groga i per tant l’expulsió que va permetre el segon gol de l’Alcoyano després de la treta d’una falta a la frontal de l’àrea deixant el marcador final 4-3 favorable a les nostres.

En resum, una gran vesprada al municipal amb gran joc dels nostres equips i deixant líders en solitari a les espartanes.

DONAR LES GRÀCIES A TOTA L’AFICIÓ QUE CADA SETMANA DONA EL SEU SUPORT ALS NOSTRES EQUIPS!!!