15 sept 2012

Ideari del club


L'Athlètic la Vall  Club de Futbol es un Club esportiu sense ànim de lucre. Fundat el dia 26 de Juny de 2012, fou un projecte realitzat i portat a cap per gent jove, ben formada i amb ganes de treballar per a fer gran aquest Club i a la seua gent.
La nostra intensió es, que la gent jove i amb ganes de fer esport de competició, ho puga fer, amb el fi de desenvolupar hàbits esportius indistintament de l'edat, sempre posant en valor l'esperit de sacrifici y superació.

VALORS
 El Club Esportiu te una llavor fonamentalment competitiva, diferenciant-nos de altres clubs del municipi, respectant a totes les persones que vulguen formar part d'aquest equip, tant els procedents de Tavernes de la Valldigna com els de municipis dels voltants. La filosofia principal està basada en l'esperit esportiu i el respecte social.
Aquesta filosofia es extensiva a esportistes, tècnics, directius, auxiliars i acompanyants. Am ella, es buscarà la adquisició de valors com l'esforç, l'amistat, la disciplina, responsabilitat, autocontrol, treball en equip, així com hàbits saludables dins la vida quotidiana, que el conjunt del esport porta en la seua essència.

PRÀCTICA ESPORTIVA
La pràctica esportiva federada dels components del equip, conjugant la filosofia abans dita amb el rendiment tant individual com col·lectiu.
El Club intentarà facilitar els mitjos necessaris per a que cada esportista puga desenvolupar al màxim les sues capacitats esportives, posant a la seua disposició els mitjos materials i personals que estiguen al seu alcans.
La funció del Club no finalitza quan els jugadors ixen de les instal·lacions esportives municipals, sinó que el cos tècnic, directius i auxiliars intentaran seguir impartint o fomentant els valors y filosofia del Club.
L'Àthletic la Vall utilitzarà les instal·lacions esportives del Ajuntament de Tavernes de la Valldigna per a fer l'activitat principal, atenent-se a la normativa d'utilització de les mateixes que en cada moment estiguen vigents i a les indicacions que siguen establertes pels Gerents i treballadors d'aquestes. 

0 comentaris:

Publicar un comentario